



Заклад громадського харчування фабрика-кухня
Реконструкція цеху під фабрику-кухню (заклад громадського харчування) у Київській області
Стадія проектування - «Проект».
Площа земельної ділянки 0,208 га.
Загальна площа будинку до реконструкції 415,6 м2, після реконструкції 1336,3 м2.
Реконструкцію здійснено шляхом добудови до існуючої будівлі з усіх сторін одноповерхових та двоповерхових об’ємів, виконаних за допомогою каркасу із металевих колон, балок та ферм із заповненням сендвіч-панелями.
Архітектурно-планувальні рішення обумовлені технологічними вимогами по розташуванню обладнання та організації робочих місць.
Нашими силами було розроблено наступні розділи проекту: «Загальна пояснювальна записка», «Генеральний план», «Архітектурні рішення» , «Паспорт опорядження фасадів», «Конструктивні рішення», «Водопостачання та каналізація», «Проект організації будівництва», «Кошторис».