Заклад громадського харчування фабрика-кухня

Реконструкція цеху під фабрику-кухню (заклад громадського харчування) у Київській області

Стадія проектування  - «Проект».

Площа земельної ділянки 0,208 га.

Загальна площа будинку  до реконструкції 415,6  м2, після реконструкції  1336,3 м2.

Реконструкцію здійснено шляхом  добудови до існуючої будівлі з усіх сторін одноповерхових та двоповерхових об’ємів, виконаних за допомогою каркасу із металевих колон, балок та ферм із заповненням сендвіч-панелями.

Архітектурно-планувальні рішення обумовлені технологічними вимогами по розташуванню обладнання та організації робочих місць.

Нашими силами було розроблено наступні розділи проекту: «Загальна пояснювальна записка», «Генеральний план», «Архітектурні рішення» , «Паспорт опорядження фасадів», «Конструктивні рішення», «Водопостачання та каналізація», «Проект організації будівництва», «Кошторис».

minimized="true">